Σάββατο, Μαΐου 30, 2009

Oλυμπιακός: Κόκκινος ο Μπομπό !

Τη μεταγραφή του Μπομπό από την Μπεσίκτας στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Χουάν Φιχέρ, στον τουρκικό Τύπο. Οι "ερυθρόλευκοι" αγοράζουν το 50% των δικαιωμάτων του 24χρονου επιθετικού έναντι 3 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα στην εφημερίδα της γειτονικής χώρας "Fanatik" φιλοξενούνται δηλώσεις του Φίχερ (μάνατζερ του παίκτη) στις οποίες τονίζει πως όλα έχουν τελειώσει και οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα έχουν για τον επόμενο χρόνο τον Μπομό στο ρόστερ τους.

Το ταξίδι του Γιάννη Χρυσικόπουλου στο Μιλάνο απέφερε καρπούς όπως φαίνεται αφού η πλευρά του Ολυμπιακού συμφώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη για συνιδιοκτησία του παίκτη (50-50) και το μόνο που χρειαζόταν ήταν η συγκατάθεση της Μπεσίκτας.

Ο σύλλογος της Τουρκίας δέχτηκε να τον παραχωρήσει όπως δήλωσε και ο Φίχερ και πλέον ο Βραζιλιάνος άσος πιάνει Λιμάνι από μέρα σε μέρα.

"Η Μπεσίκτας δέχτηκε να παραχωρήσει τον Μπόμπο, ο οποίος θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με την μορφή συνιδιοκτησίας. Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 3 εκατομμύρια ευρώ, όσα θα δώσω και εγώ για το 50% των δικαιωμάτων του ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει την επιλογή να αποκτήσει εξ' ολοκλήρου τα δικαιώματά του την επόμενη σεζόν.

Σε περίπτωση που την επόμενη χρονιά ο Μπόμπο πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο, τα χρήματα θα τα μοιραστούμε",
δήλωσε συγκεκριμένα ο Φίχερ στην "Fanatik".

Την Κυριακή στην Τουρκία ο Φίχερ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι βάσει του προγράμματος του, ο Χουάν Φίχερ θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή, προκειμένου να τελειώσει με τα τυπικά ζητήματα της υποθέσεως. Κι όλα αυτά, την ώρα που απόψε το βράδυ ο Μπομπό δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, η οποία θέλει ένα βαθμό στην έδρα της Ντενιζλισπόρ για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: