Παρασκευή, Μαΐου 08, 2009

Ολυμπιακός: Tέλος ο Βαλβέρδε !


Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ που έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι.

Στο συμβούλιο, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, επικυρώθηκε η απόφαση που έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι έχει ληφθεί εδώ και μέρες: Η θητεία του Ισπανού στο Λιμάνι ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις από αυτή του προέδρου (περί αποχώρησης του Βαλβέρδε και πρόσληψης του Κετσπάγια), από τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τα ακόλουθα, σε σχέση με τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου: 1. Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τη μη αποδοχή της πρότασης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον κ. Ερνέστο Βαλβέρδε για επέκταση της συνεργασίας τους, αποφασίζει ομόφωνα τη μη ανανέωση αυτής. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστεί τον κ. Ενρέστο Βαλβέρδε για τη μέχρι σήμερα προσφορά του. Σε νέα συνεδρίαση του μέχρι το τέλος Μαΐου θα αποφασίσει τη πρόσληψη νέου προπονητή. 2. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις 22 Ιουνίου 2009 με θέματα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.Κατάργηση Δικαιώματος Προτίμησης Παλαιών Μετόχων. Έχει ορισθεί ήδη χρηματοοικονομικός σύμβουλος προκειμένου να καθορισθούν οι λεπτομέρειες της αύξησης αυτής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: