Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2009

Ελεύθερος ο Βαβζίνιακ. Bρέθηκε «ντοπέ» και σε δεύτερο παιχνίδι!

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα του Παναθηναϊκού ο Γιακούμπ Βαβζίνιακ. Η ΠΑΕ έλυσε το συμβόλαιο του, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στην ίδια απαγορευμένη ουσία (-methyl-2-hexanamine) και σε δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος!

Ο ΕΣΚΑΝ προχώρησε σε επανέλεγχο όλων των δειγμάτων του Πολωνού αμυντικού και διαπίστωσε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε κάνει χρήση της συγκεκριμένης απαγορευμένης ουσίας και σε άλλο παιχνίδι, πριν από την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, το «τριφύλλι» αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Βαβζίνιακ για ηθικούς λόγους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ενημερώθηκε από τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιακούμπ Βαβζίνιακ ότι ύστερα από επανέλεγχο δείγματος που είχε ληφθεί μετά από αγώνα πρωταθλήματος προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα. Κατόπιν και αυτής της νέας εξέλιξης και με δεδομένες τις πάγιες θέσεις και την ευαισθητοποίησή της σε ζητήματα ντόπινγκ, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: