Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2009

ΠΑΟ: Στο κενό οι προσπάθειες του Αντωνίου να ψωνίσει από την Ρεάλ !

Στο κενό φαίνεται ότι έπεσαν οι προσπάθειες του Κώστα Αντωνίου να... ψωνίσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της «βασίλισσας», Χόρχε Βαλντάνο, με τον οποίο φέρεται να συζήτησαν τις περιπτώσεις τεσσάρων παικτών των «μερένγκες».

Για όλους υπήρχε αρνητική απάντηση (είτε από την Ρεάλ είτε από τους ποδοσφαιριστές) εκτός από έναν που, όπως διαβάζουμε σήμερα στην «Εξέδρα», προκύπτει ένα μικρό παράθυρο για να ασχοληθούν οι «πράσινοι» μαζί του.

Πρόκειται για τον Σαβιόλα! Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ο μόνος που αφήνει –έστω και με μικρές πιθανότητες- ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ελλάδα αν και δείχνει να προτιμά το αγγλικό ή το ιταλικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τους υπόλοιπους τρεις, οι Μαδριλένοι υποστήριξαν για τον Ντρέντε ότι: «ο Ολλανδός αμυντικός μόνο πωλείται, δεν τον δανείζουμε», ενώ και ο ίδιος ο παίκτης φάνηκε αρνητικός στο να έρθει στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τον τρίτο της παρέας ο Γερμανός αμυντικός Μεντζέλντερ επιθυμεί να επιστρέψει σε κάποια ομάδα της Μπουντεσλίγκα -αν φύγει από την Ρεάλ, ενώ σχετικά με τον νεαρό Αργεντινό στόπερ, Γκαράι, θέλει να μείνει στη «βασίλισσα» και δεν σκέφτεται έτσι κι αλλιώς να αφήσει το ισπανικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: