Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2009

ΠΑΟ: Βλέπει Γκριγκέρα, σενάρια για Σουάζο και Μπατίστα !

Όπως αποκάλυψε η ιταλική αθλητική ιστοσελίδα "Datasport", πέρα από τους Τρεζεγκέ, Πόουλσεν και Μαρκιόνι που είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτώνν, ο Ζντένεκ Γκριγκέρα ενδέχεται να αποχωρήσει και αυτός από τη Γιουβέντους για να συνεχίσει την καριέρα του στους "πράσινους".

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως σε περίπτωση φυγής του 29χρονου Τσέχου άσου, η "βέκια σινιόρα" θα επιχειρήσει να καλύψει το κενό του αποκτώντας είτε τον Φαμπιάνο Σαντακρότσε της Νάπολι είτε τον Τόμας Ουϊφαλούσι της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ιταλική πηγή να πιάνεται πάντως... οφσάιντ, υποστηρίζοντας πως σε περίπτωση που πάει στην ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε θα ξαναβρεί τον πρώην συμπαίκτη του, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Σενάρια για Σουαζό


Για τον Νταβίντ Σουαζό ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία. Ο επιθετικός της Ιντερ, που τη σεζόν που πέρασε έπαιξε στην Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού, είναι στο στόχαστρο του «τριφυλλιού», σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι γείτονές μας. Μάλιστα, αναφέρουν πως αν γίνει η μεταγραφή, θα πραγματοποιηθεί μόνο με δανεισμό.

Στο «στόχαστρο» ο Μπαπτίστα!


Το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού έκανε την εμφάνισή του σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θέλουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Ρόμα, που φαίνεται να μην υπολογίζεται από την ομάδα του. Βέβαια, το κόστος για μια τέτοια μεταγραφή ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή είναι στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται, αλλά από την «πράσινη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: