Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2009

Από το Α ως το Ω !

Αργεντινός. Ο Μάουρο Μιλάνο, μαζί με τον Νικολάε Ντίτσα, ανεβάζουν πολύ τον πήχη στον Ηρακλή. Αλλά και οι δύο με τα προβληματάκια τους.

Βασιλιάς της ποπ ο Μάικλ Τζάκσον και ευτυχώς που έφυγε νωρίς, προτού απομυθοποιηθεί κι άλλο.

Γουίγκαν. Εκεί παίζει ο Αντόλφο Βαλένσια που θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αντί-Ρονάλντο. Θου, Κύριε…

Δάρας. Αναλαμβάνει την Παναργειακάρα. Ευγε, γιατρέ μου, άνοδο θέλουμε!

Ελισαμπέτα Κανάλις. Όπως γράφει ο Νίκος Κουβαράς, για αυτό χώρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο μόνος, μαζί με τον Ζουάν, στην 23άδα της «σελεσάο» στο Συνομοσπονδιών που έχει πατήσει τα 30 και είναι αναντικατάστατος. Όχι επειδή εδώ κάποιοι «έξυπνοι» διαρκώς τον αμφισβητούν.

Ηράκλειο και ΟΦΗ «ανασταίνονται». Τα έγραφε η στήλη από τον Απρίλιο, χαίρομαι που εισακουστήκαμε!

Θεωρώ πως αν η Μαρσέιγ πάρει όντως τον Λούτσο Γκονζάλες, θα δούμε έναν ακόμη καλύτερο Αργεντινό. Αν και φιλοβραζιλιάνος, από τους νυν Αργεντινούς μόνο Μέσι και Λούτσο αξίζουν.

Ιστορική η μετακίνηση του Λέτο, έστω και μέσω Λίβερπουλ. Από τον… Αποστολάκη είχαμε άλλωστε να δούμε κάτι τέτοιο!

Κατσουράνης. Τεράστια κίνηση για τον Παναθηναϊκό, ιδανικός παίκτης (κι από τους λίγους στην Ευρώπη) για να παίζει ως «σκούπα» μπροστά (ή και πίσω) από τα στόπερ. Τεράστια κίνηση. Αλλά ένας Καντέ δεν φθάνει για πίσω, χρειάζονται ακόμη ένα στόπερ κι ένας μπακ.

Λεονάρντο. Είναι παιχτούρα αλλά δεν τον κόβω να κάνει καριέρα σε ομάδα του ΠΟΚ (αν πάει στην ΑΕΚ δηλαδή). Εκτός κι αν κάποιος κάτσει και δουλέψει μαζί του.

Μάνατζερ. Ελεος πια με τις «ειδήσεις» που βγαίνουν από μάνατζερ, φέτος νομίζω πως το σινάφι μας αποθρασύνθηκε παντελώς…

Νασούτι. Παιχταράς από τους λίγους, αν έχει κέφια το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Γιατί όμως να φύγει ο Κόκε; Δεν είναι κρίμα να μην παίξουν μαζί;

Ξεθύμανε το θέμα με τον Νέρι Καστίγιο. Αλλά ψάχνει για ελληνική ομάδα και στη Θεσσαλονίκη δύο εκ των τριών παρακολουθούν από κοντά το ζήτημα.

Οουεν. Είναι δυνατόν να προβάλλεται ως «βόμβα μεγατόνων» ενδεχόμενη απόκτησή του τον Ολυμπιακό όταν προ δύο εβδομάδων στην ίδια εφημερίδα έγραφαν θέμα στα διεθνή για τον Μάικλ που παρακαλάει για να βρει ομάδα;

Παλμέιρας και Βαντερλέι Λουσεμπούργο πήραν… διαζύγιο. Ας πρόσεχε ο «Λούσε» όταν προ ενός μήνα έλεγε «όχι» στον Αστέρα Τρίπολης.

Ρεάλ Μαδρίτης. Με Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο, μήπως να βγουν του χρόνου ειδικές άδειες στο Champions League; Αδειες του στυλ «μπορώ να παίξω στο Europa League μπας και κάνω κάτι καλύτερο εκεί;».

Σαβιόλα. Πήγε στην Μπενφίκα μόνο με 5 εκατ. ευρώ, κρίμα δεν είναι που δεν τον είδαμε κι αυτόν εδώ; Αντε, του χρόνου πάλι…

Τζιμπρίλ Σισέ. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη μεταγραφή στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προσέξτε, μιλάμε για «μεταγραφή» και όχι απόκτημα κάποιου over 30s αστέρα, ούτε απόκτημα ως ελεύθερου.

Υποψιάζομαι πως η ψηφοφορία της «Guardian» για το αν πρέπει να επιστραφούν ή όχι τα μάρμαρα στην Ελλάδα δεν έχει νόημα. Και δεν έχει αφού οι δικοί μας δεν ξέρουν καλά καλά πώς να διαχειριστούν το όλο θέμα…

Φιλομένο. Εξαιρετική προσθήκη στον ΠΑΟΚ αρκεί ο Σάντος να του βρει την κατάλληλη θέση. Εξω δεξιά ίσως, με τον Κουτσιανικούλη έξω αριστερά και μπροστά τον Μουσλίμοβιτς; Επίθεση φωτιά. Αρκεί να βγαίνουν και οι κατάλληλες μπαλιές.

Χάμερ, που φέρνει ο Σισέ στην Παιανία. Νομίζω πάντως πως επειδή ο Βαν Μπούιτεν δύσκολα θα δεχθεί, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Π.χ. ο Αλεξ της Τσέλσι.

Ψαγμένο και φοβερό το αφιέρωμα για το… μαλλί του Σισέ από τον Βασίλη Παπανδρέου στο gazzetta.gr. Όχι, τα καλά να λέγονται.

Ωρα μηδέν στον χώρο του Τύπου; Ισως. 470 συνάδελφοι άνεργοι, την ώρα που κάποιοι άλλοι «σεραφείμ» κυκλοφορούν με λιμουζίνες…

ΥΓ. Από το Α ως το Ω, όποτε οι συνθήκες το απαιτούν…


Koubanezos

Δεν υπάρχουν σχόλια: