Σάββατο, Ιουνίου 27, 2009

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με Γκονζάλεζ ;, Κάλστρομ:"Αν τα βρουν ΟΣΦΠ και Λιόν έρχομαι"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Χιλιανό Μαρκ Γκονζάλες για τα επόμενα τρία χρόνια! Αυτό που μένει είναι οι "ερυθρόλευκοι" να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι και με την Ρεάλ Μπέτις ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να βρεθεί η "χρυσή τομή" ώστε ο Λατινοαμερικανός αριστερός εξτρέμ να έρθει στην Ελλάδα. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν ρίξει τις οικονομικές τους απαιτήσεις στα 7 εκ. ευρώ ενώ οι Πειραιώτες προσφέρουν 5 εκ. ευρώ με τα παζάρια ανάμεσα στις δυο ομάδες να συνεχίζονται.

Στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες, ο 25χρονος Χιλιανός είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ενώ θα πάρει και την θέση του Σεμπάστιαν Λέτο που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Ο ταχύτατος Χιλιανός διεθνής είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Όπως όλα δείχνουν αυτό που μένει είναι η συγκατάθεση της υποβιβασμένης στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας Ρεάλ Μπέτις, που έχει τον Μαρκ Γκονζάλες στους παίκτες υπό παραχώρηση καθώς θέλει να βάλει λεφτά στα ταμεία της.
Κάλστρομ:"Αν τα βρουν ΟΣΦΠ και Λιόν έρχομαι"

Ο Κάλστρομ μίλησε στην Goalnews και έιπε ότι αν τα βρει ο Ολυμπιακός με την Λυόν έρχεται.
"Αν τα βρει η Λιόν με τον Ολυμπιακό, δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα για να παίξω", είπε αρχικά, ενώ στην συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Όλαφ Μέλμπεργκ.

"Θα είναι πολύ ωραίο να γίνω συμπαίκτης με τον Όλαφ, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης", είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως από την μεριά του ο πρόεδρος της Λιόν Ζαν Μισέλ Ολάς με δηλώσεις του στην Εξέδρα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τους "ερυθρόλευκους".

"Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ούτε μας έχει πλησιάσει κάποιος από τον Ολυμπιακό, ούτε πολύ περισσότερο έχουμε επίσημη πρόταση. Δεν αποκλείεται να φύγει ο Κάλστρομ, όμως τα πάντα εξαρτώνται από την πρόταση που θα μας γίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: