Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

ΠΑΟ: Τελειώνει του Κατσουράνη, φουλ για επιθετικό

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει το θέμα του Κώστα Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με τον παίκτη και δεν αποκλείεται να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ΑΕΚ.

ι «πράσινοι» μίλησαν με τον ποδοσφαιριστή το Σάββατο και το μόνο που περιμένουν είναι να αποκτήσει την ελευθέρας του από την Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι αναμένεται να πάρουν περίπου δυο εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ΑΕΚ, προκειμένου να μην υπάρξει νέο πρόβλημα. Ο μάνατζερ του Κατσουράνη είναι αυτός που έχει αναλάβει την υπόθεση και όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει θετικά το σήριαλ.

Φουλ για επιθετικό

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν κινήσεις για την απόκτηση επιθετικοί. Οι «πράσινοι» θα φουλάρουν για φορ και τα ονόματα που είναι στην προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι αυτό του Αλμέιδα της Βέρντερ Βρέμης, αυτό του Μπομπό της Μπεσίκτας, ο Αντούριθ της Μαγιόρκα, αλλά και ο Σισέ της Μαρσέιγ. Για τον τελευταίο γίνονται προσπάθειες, προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η μεγάλη μεταγραφή. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε ανοικτή γραμμή με την ομάδα του.

Ακολουθεί του Πουιγκρενιέ

Ο Παναθηναϊκός θέλει πρώτα να πάρει επιθετικό και μετά να πάει για αμυντικό. Ο Πουιγκρενιέ είναι πάντα το φαβορί. Οι «πράσινοι» είναι σε συνεχείς επαφές με τη Ζενίτ και δίνουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη. Η ομάδα του ζητάει 2,8 εκατομμύρια και εκτιμάται ότι η διαφορά θα καλυφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: