Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

Kετσπάγια: "Θα είμαστε πανέτοιμοι"

O Oλυμπιακός από σήμερα και μέχρι της 4 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Ζέεφελντ όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" για 7η σερί χρονιά θα βρεθούν στις Άλπεις για να δημιουργήσουν και να βάλουν τις βάσεις για μία πετυχημένη σεζόν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε σήμερα το πρωϊ για το Μόναχο και μετά οδικώς θα πάει στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφλεντ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πήρε μαζί τους 24 παίκτες και λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Αυστρία, με δηλώσεις του επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι έτοιμος στις υποχρεώσεις του που ξεκινάνε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

"Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έχουμε αρκετούς παίκτες και θα προστεθούν άλλοι δύο που περιμένουμε. Οφείλουμε να είμαστε πανέτοιμοι. Μπορεί να συγκεντρώνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού για πρώτη φορά τόσο νωρίς, όμως οφείλουμε να συνηθίσουμε.

Είναι δύσκολα να είμαστε 100% έτοιμοι αρκετά γρήγορα, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Είμαι ικανοποιημένος για τις δύο προσθήκες, οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρώτο στάδιο στην Αυστρία", ήταν τα λόγια του τεχνικού των "ερυθρόλευκων
".

Ο Μίχαελ Ζεβλάκοφ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περάσει δύο προκριματικούς γύρους για να μπει στους ομίλους του Τσάμπινς Λιγκ, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να συμβεί το "κάζο" της Ανόρθωσης: "Είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές, οφείλουμε να κάνουμε μια καλή προετοιμασία γιατί υπάρχουν 2 προκριματικοί γύροι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας όπως με την Ανόρθωση.

Αυτή είναι πολύ σημαντική περίοδος για τον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά. Πρέπει να προετοιμαστούμε γρήγορα και σωστά. Μπορεί να είμαι από τους πιο παλιούς αλλά είναι σαν να βρίσκομαι για πρώτη χρονιά στην προετοιμασία. Ο Τζόρτζεβιτς αποτελούσε έμπνευση για όλους μας, όμως οφείλουμε να αναπληρώσουμε το κένο
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: