Τρίτη, Ιουνίου 02, 2009

Ολυμπιακός: Θέλει Ματεράτσι, ενώ ο Μέλμπεργκ δεν ξέρει τίποτα για Ολυμπιακό !

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για ην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της ίντερ, Ματεράτσι !

Οι "ερυθρόλευκοι" όπως αναφέρεται θέλουν ένα έμπειρο αμυντικό ενόψει της συμμετοχής τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί την απόκτηση του Ιταλού αλλά υπάρχουν δυσκολίες.

Ο 36χρονος αμυντικός που έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Ίντερ, θέλει να παραμείνει στο Μιλάνο και μάλιστα ευελπιστεί ότι θα του γίνει πρόταση για νέα συνεργασία, κάτι που δεν φαίνεται στον...ορίζοντα από πλευράς της διοίκησης των "νερατζούρι".

Άλλωστε δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής επί Ζοσέ Μουρίνιο στην ομάδα. Όπως καταλήγει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την κατάσταση και είναι έτοιμος να κάνει κίνηση αν αποφασίσει ο τεχνικός της Ίντερ ότι επιθυμεί την αποχώρηση του Ματεράτσι.

Άγνοια από τον Μέλμπεργκ !

Άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους Όλοφ Μέλμπεργκ με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του, «Sport Expressen»


"Δεν είναι αλήθεια ότι διαπραγματεύομαι με τον Ολυμπιακό. Έχω συμβόλαιο με την Γιουβέντους και δεν επιτρέπεται να έρχομαι σε επαφή με κανέναν.

Τόσο απλά", είπε ο Μέλμπεργκ διαψεύδοντας με αυτή τη δήλωση του τις διαρροές περί υψηλότατων απαιτήσεων.

Ο 32χρονος αμυντικός που μετακόμισε στο Τορίνο το περσινό καλοκαίρι μένοντας ελεύθερος από την Άστον Βίλλα απέφυγε δεξιοτεχνικά να πει αν ενδιαφέρεται να πιάσει… λιμάνι.

"Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την Γιουβέντους και δεν έχω ακούσει ότι έχουν πρόθεση να με παραχωρήσουν.

Δεν νομίζω ότι θα λάβουν οποιαδήποτε απόφαση μέχρι την έλευση του νέου προπονητή.

Τότε θα μιλήσω και εγώ με το κλαμπ μου προκειμένου να μάθω αν βρίσκομαι στα πλάνα του τεχνικού.

Προς το παρών δεν θέλω να κάνω σχόλια για άλλη ομάδα πέρα από την Γιουβέντους και τη Σουηδία", είπε κατά τη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας της χώρας του εν όψει των ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: