Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2009

ΠΑΟ: Τέλος ο Γκούμας , τελειώνει του Κρούζ !

Τέλος ο Γκούμας

Την ημέρα που τα μεταγραφικά θέματα βαδίζουν σε καλό δρόμο για τον Παναθηναϊκό, μια άλλη υπόθεση με έναν παίκτη σύμβόλο των "πρασίνων" είχε αρνητική κατάληξη, καθώς και επίσημα η ΠΑΕ, δια μέσω του Κώστα Αντωνίου ενημέρωσε τον Γιάννη Γκούμα ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που σημαίνει το τέλος εποχής για τον θεσσαλό αμυντικό μετά απο δεκατέσσερα χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην ομάδα του "τριφυλλιού".

Στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του Χούλιο Κρουζ

Για τα τυπικά της ολοκλήρωσης μιας σπουδαίας μεταγραφής έφτασαν στην Αθήνα, οι δύο εκπροσώποι του Χούλιο Κρουζ. Ο πρώην επιθετικός της Ιντερ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Ελούντα, φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Ελλάδος, αφού οι πληροφορίες και οι ενδείξεις από την γειτονική χώρα συγκλίνουν προς αυτό το γεγονός.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι εκπρόσωποι του Αργεντίνου φορ ήρθαν στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας για να συζητήσουν την πρόταση του "τριφυλλιού" που φαίνεται να έχει επιλέξει ο πελάτης τους. Οι "πράσινοι" δίνουν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 34χρονο παίκτη περίπου 3.000.000 τον χρόνο.

"Είναι επιθυμία του Χούλιο ο Παναθηναϊκός, όμως θα έχουμε συζητήσεις αρχικά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κλεισμένο" είπε ο ένας εκ των εκπροσώπων του στο "Ελ. Βενιζέλος" και στα ΜΜΕ ενημέρωσης που ήταν εκεί, επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω.

Ετσι το σήριαλ της σπουδαίας αυτής μεταγραφής φέρεται να λήγει με θετική έκβαση και τον Παναθηναϊκό να βάζει στην "μηχανή" του έναν σπουδαίο γκολτζή με μεγάλη καριέρα τόσο με την Ιντερ όσο και την Αργεντινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: