Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2009

ΠΑΟ: Ναυαγεί του Κρουζ !

Το σήριαλ της σπουδαίας αυτής μεταγραφής όμως φέρεται να έχει και άλλα επεισόδια αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του παίκτη σε συνάρτηση με τα όσα υποστήριζαν άλλαξαν πλεύση και η σχεδόν "κλεισμένη" μεταγραφή φαίνεται να "κολλάει" λόγω των υψηλών απαιτήσεων που είχαν οι δύο ατζέντηδες του Αργεντίνου επιθετικού.

Η πρόταση της ελληνικής ομάδας στον 34χρονο φορ που έγινε από τον Κώστα Αντωνίου στους εκπροσώπους του παίκτη ήταν για διετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές 2.000.000 ευρώ που θα έφταναν τα 3.000.000 με τα μπόνους.

Η πλευρά ωστόσο των δύο μάνατζερ μπορεί να συμφωνεί στην χρονική διάρκεια της συμφωνίας στα δύο χρόνια, αλλά με 3.500.000 ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους για τον παίκτη και επιπλέον 2.000.000 προμήθεια για τους αυτούς, κάτι για το οποίο ούτε καν γίνεται λόγος από το "πράσινο" στρατόπεδο.

Πλέον είναι αντιληπτό πως αν δεν ρίξουν τις απαιτήσεις τους οι μάνατζερ του παίκτη δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή με τους δικούς τους όρους, αφού στο "τριφύλλι" μόνο με διαφορετική προσέγγιση θα υπάρχει εκ νέου συνομιλία με την πλευρά του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: