Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

Ολυμπιακός: «Στο δρόμο για τον Πειραιά ο Κάλστρομ»

Σύμφωνα με την σουηδική «Aftonbladet», ο διεθνής μέσος της Λυών βρίσκεται καθ’ οδόν για τον Πειραιά!

«Ο Κιμ Κάλστρομ στο δρόμο για τον Ολυμπιακό», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, στο οποίο πάντως, διευκρινίζεται πως οι πληροφορίες αντλούνται και από τη Γαλλία και από την Ελλάδα. Γίνονται μάλιστα, αναφορές σε συγκεκριμένα γαλλικά δημοσιεύματα.

«Οι Γάλλοι επιμένουν: ο Κιμ Κάλστρομ θα κάνει παρέα στον Όλαφ Μέλμπεργκ! Η Ελλάδα αρχίζει και γίνεται δημοφιλής προορισμός για τους Σουηδούς ποδοσφαιριστές. Τελευταίος στη σειρά ο Κιμ Κάλστρομ, που λέγεται ότι βρίσκεται στο δρόμο της φυγής από τη Λιόν και της μεταπήδησης στον Ολυμπιακό. Αυτό έγραψε και η εφημερίδα “Lyon Capitale”, που τυπώνεται στη Λυών, και ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Σουηδού», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και καταλήγει:

«Το “France Football”, μάλιστα, έγραψε ότι ο Κιμ μίλησε τηλεφωνικά με τον Μέλμπεργκ. Ο ελληνικός Τύπος δημοσίευσε, πάντως, ότι ο ατζέντης του Κάλστρομ ξεκαθάρισε σε όλους πως ο πελάτης του δεν επείγεται να αποχωρήσει από τη Λυών. Ο Ολυμπιακός, εξάλλου, δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει τα λεφτά που χρειάζονται για να αγοράσει τον Κάλστρομ, καθώς ο προπονητής του Τιμούρ Κετσπάγια τον θεωρεί ιδανικό παρτενέρ του Ντουντού στο κέντρο».

Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για τον Κάλστρομ, που όπως έχουμε επισημάνει αποτελεί τον διακαή πόθο του Κετσπάγια.

Πιθανότατα, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν, μετά την επαφή που θα έχει ο Γεωργιανός τεχνικός με τον Σωκράτη Κόκκαλη στο Ζέεφελντ, την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς ωστόσο, να αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει κάτι νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: