Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

ΠΑΟ: Aνακοινώθηκε ο Σισέ, παίρνουν σειρά Κατσουράνης και Λέτο !


Ο Σισέ πλέον είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 4 χρόνια μετά απο μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Τζιμπρίλ Σισέ για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας τεσσάρων ετών», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις

Σειρά παίρνει ο Κώστας Κατσουράνης, που πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει και αυτός το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολαβές του Κατσουράνη θα φτάνουν τα 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πριν το Σαββατοκύριακο θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει και αυτός τη συνεργασία του με τους "πράσινους". Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα επιστρέψει στην Αγγλία για να μαζέψει τα πράγματά του και θα έρθει στη συνέχεια στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Δυναμική συνέχεια στο μεταγραφικό παζάρι

Η μεταγραφική ενίσχυση των "πράσινων" όμως δεν σταματά εδώ. Η απόκτηση ενός στόπερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ακόμη επιθετικός με διαφορετικά όμως ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά από αυτά του Σισέ.

Για το θέμα του αμυντικού, φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Ματίας Μπιέρσμιρ, με τις εξελίξεις να αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Τις τελευταίες ημέρες οι "πράσινοι" ασχολούνται και με τον Κάρλος Μαρτσένα της Βαλένθια. Η περίπτωσή του μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά μετά τη θετική κατάληξη της υπόθεσης Σισέ τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: