Τρίτη, Ιουνίου 09, 2009

Κρουζ: Πολύ καλή η πρόταση

Ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού δείχνει με δηλώσεις του ο Κρουζ! Ο Αργεντινός άσος χαρακτηρίζει την προσφορά των «πράσινων» παρά πολύ καλή, θεωρεί το «τριφύλλι» μεγάλη ομάδα που καλύπτει τις προσδοκίες του αφού αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά κάνει έκκληση για «λίγη υπομονή» μέχρι την άλλη εβδομάδα οπότε θα αποφασίσει για το μέλλον όταν και θα επιστρέψει από διακοπές.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στην «Εξέδρα»:

Τις τελευταίες μέρες έχει γραφτεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επίσημη πρόταση για σένα και ο μάνατζερ σου θα απαντήσει την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι αλήθεια;

Ναι είναι αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση μιλώντας στον μάνατζερ μου. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Έχουμε μιλήσει με τον ατζέντη και ξέρω ποια ακριβώς είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού.

Σε καλύπτει η πρόταση;

Είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση. Υπάρχει και το κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο για μένα είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ξανά παίξω σε αυτήν την διοργάνωση και ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την προοπτική. Τώρα όμως είμαι σε διακοπές στην Αργεντινή. Θα περιμένω την επόμενη εβδομάδα που θα επιστρέψω στην Ιταλία για να αποφασίσω τι τελικά θα κάνω. Λίγη υπομονή.
Θέλεις να έρθεις στην Ελλάδα και να παίξεις στον Παναθηναϊκό ή το αποκλείεις σαν ενδεχόμενο;

Το βλέπω θετικά σαν προοπτική, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Έχω ενημερωθεί για πολλά πράγματα που αφορούν την ελληνική ομάδα και είναι πολύ τιμητικό για εμένα να ασχολείται τόσο πολύ μαζί μου. Άλλωστε ξέρω ότι στηρίζουν πολλά στη μεταγραφή μου.

Υπάρχει ενδιαφέρον και από ιταλικές ομάδες όπως η Μπολόνια και η Πάρμα. Αυτό μπορεί να σε επηρεάσει και να αποφασίσεις να παραμείνεις στην Ιταλία;

Όχι, δεν είμαι απόλυτος σε κάτι τέτοιο. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ιταλία. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να με αποκτήσει και μου το δείχνει με τις κινήσεις του, αλλά και με την πρόταση του.

Ποια είναι η εικόνα που έχεις διαμορφώσει για τον Παναθηναϊκό έτσι όπως τον είδες από τις φετινές αναμετρήσεις με την Ίντερ;

Η συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ καλή. Έκανε καλή πορεία στον όμιλο και κατάφερε να τερματίσει πάνω από εμάς. Στα ματς με την Ίντερ τα πάλεψε πολύ. Βέβαια, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διοργάνωση στην οποία δεν χρειάζεται μόνο να παίζεις καλή μπάλα αλλά να έχεις και τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: