Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

Έκλεισε Κακά η Ρεάλ !

Επιμένει ο ισπανικός Τύπος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Κακά από τη Μίλαν. Στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών χθες στη Μαδρίτη, η χρυσή τομή βρέθηκε στο απίστευτο ποσό των 65.000.000 ευρώ.

Εως τώρα, οι σύλλογοι δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση, αλλά οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές 9 εκ. ευρώ τον χρόνο.

«Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Κακά. Του προσφέρουν πολλά χρήματα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Μίλαν και πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Να σημειώσουμε ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, μαζί με τον πατέρα και μάνατζερ του Κακά, Μπόσκο Λέιτε είχαν ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να διαπραγματευτούν με τον Φλορεντίνο Πέρεθ τη μεταγραφή του διεθνή άσου.

Αυτή θα είναι και η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου μετά του Ζινεντίν Ζιντάν απ' τη Γιουβέντους στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 73 εκατ. ευρώ και πάλι υπό την προεδρία του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: