Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

ΑΕΚ: Μάκος, Ρεκόμπα, Λεονάρντο oι στόχοι !

Ο Γρηγόρης Μάκος, ο Αλβάρο Ρεκόμπα και ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού, είναι οι πρώτοι στόχοι των κιτρινόμαυρων.
Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου και του αντιπροέδρου της Ένωσης το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Θανόπουλος είχε ραντεβού με τον ατζέντη του Μάκου, ώστε να συζητήσουν την περίπτωση μεταγραφής του παίκτη στην ΑΕΚ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Δικέφαλο κάτω από τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς κι αυτό διεμήνυσε ο μάνατζερ του παίκτη στον πρόεδρο της Ένωσης.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ ετοιμάζει κίνηση και για τον Λεονάρντο! Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» θα επιχειρήσει νέα επαφή με τον Γιάννη Κομπότη, με τους ανθρώπους της Ένωσης να αισιοδοξούν για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Για Ρεκόμπα....

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλει να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό γιατί αυτό του έλειψε ένα χρόνο τώρα αγωνιζόμενος στη Νέα Σμύρνη . Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός μπορεί να προσθέσει την αίγλη που χρειάζεται η ΑΕΚ από ένα μεγάλο όνομα καθώς το παλμαρέ του είναι αξιοζήλευτο.

Ο Ρεκόμπα είναι “κλεισμένος” από τον Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος πλησίασε και συμφώνησε με τον παίκτη ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο.

Εν τω μεταξύ, στην Αργεντινή έγραψαν ότι η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου επιτελικού μέσου της Μπόκα, Νταμιάν Ντίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: