Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2009

ΠΑΟ: Στην Ισπανία για "τρείς" !

Πρώτος στόχος ο Ολιβέιρα

Ο Ρικάρντο Ολιβέιρα είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την επίθεση και οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν πολλά χρήματα για να τον αποκτήσουν. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η «SportDay», οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σκοπεύουν να προσφέρουν 7 εκατομμύρια ευρώ στην Μπέτις για να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο. Η ισπανική ομάδα έχει το 50% του παίκτη και οι αρχικές της απαιτήσεις ήταν στα 8 εκατομμύρια. Σε ό,τι αφορά τις ετήσιες απολαβές του Ολιβέιρα, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να του δώσει δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Οι «πράσινοι» κάνουν μεγάλη προσπάθεια για τη μεταγραφή αυτή, η οποία, ούτως ή άλλως, δεν είναι εύκολη.

Ραντεβού με Ρεάλ για Ντρέντε

Ο Κώστας Αντωνίου θα μεταβεί σήμερα στην Ισπανία και θα συναντηθεί με ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης. Βασικό αντικείμενο συζήτησης των δύο πλευρών θα είναι ο Ντρέντε. Ο αριστερός μέσος της «βασίλισσας» είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα, αφού αρέσει πολύ στον Χενκ Τεν Κάτε. Βέβαια, οι «πράσινοι» έχουν απέναντί τους ομάδες όπως η Μπάγερν και η Γιουβέντους, που θέλουν τον παίκτη. Η Ρεάλ τον δίνει δανεικό ή με αγορά κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δίνει το «τριφύλλι».

Και για Γκαράι

Ο Αντωνίου εκτός από τον Ντρέντε αναμένεται να διαπραγματευτεί με τν Ρεάλ καιγια την απόκτηση του Έκι Γκαράι.

Ποιος είναι, όμως, ο Γκαράι που προστέθηκε εσχάτως στη λίστα του Παναθηναϊκού; Ο δυναμικός στόπερ αποκτήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης πέρυσι από την Σανταντέρ έναντι του ποσού των 10 εκ. ευρώ! Παρόλα αυτά, δεν παρέμεινε στο «Μπερναμπέου» και επέστρεψε στην πρώην ομάδα του με την μορφή δανεισμού!

Ο Γκαράι δεν φαίνεται να υπολογίζεται ούτε φέτος από τους «μερένγκες» και τα ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρουν ότι και ο νέος τεχνικός της «βασίλισσας», Μανουέλ Πελεγκρίνι, δεν προορίζει τον Γκαράι για βασικό.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του 22χρονου αμυντικού και χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από δύο χρόνια η Ρεάλ είχε «μονομαχήσει» με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: