Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2009

Oλυμπιακός: Μειώνει τις απαιτήσεις της για Ντάρμπισιρ η Μπλακμπερν !

Η Μπλάκμπερν φέρεται διατεθειμένη πια να ρίξει τις απαιτήσεις της και η απόκτηση του άγγλου από τους πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Οι προτάσεις που περίμεναν τα "Ρόδα" δεν έχουν πάρει επίσημο χαρακτήρα, ενώ κι ο ίδιος ο παίκτης έχει ασκήσει πιέσεις στον αγλλικό σύλλογο για να παραμείνει στον Πειραιά. Οι πληροφορίες λένε ότι η Μπλάκμπερν τον παραχωρεί πλέον με ένα ποσό των 3 εκ. ευρώ, ποσό που απέχει από την προσφορά των ερυθρολεύκων μόλις 500.000 ευρώ.

Εξελίξεις αναμένονται ακόμα και την Τετάρτη (10/6), καθώς επιθυμία των ερυθρολεύκων είναι να ολοκληρώσουν τα μεταγραφικά ζητήματα -παρά την καθυστέρηση- όσο το δυνατόν ταχύτερα. Η διαφορά είναι μικρή και οι δύο πλευρές πιθανότατα να συμφωνήσουν για την μεταγραφή του 23χρονου επιθετικού στον Ολυμπιακό.

"Λύκοι" για Ματ
Μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον πολλών αγγλικών ομάδων για την απόκτηση του Ματ Ντάρμπισαϊρ, άλλη μία, oι νεοφώτιστοι στην Premier League Γουλβς, ήρθαν να προστεθούν στο μεταγραφικό "γαϊτανάκι" που έχει στηθεί γύρω από τον 22χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας "Sun" ο τεχνικός των "λύκων", Μικ ΜακΚάρθι, εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: