Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2009

Ολυμπιακός: Όλα τα μεταγραφικά νέα !

Σέντερ μπακ... και Ντραγκουντίνοβιτς

Το όνομα του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αφού φαίνεται ότι η περίπτωσή του προκρίνεται για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Οι «ερυθρόλευκοι» «φλερτάρουν» με τον 34χρονο σέντερ μπακ εδώ και αρκετά καλοκαίρια, παρόλα αυτά τώρα φαίνεται ότι βρίσκονται πιο κοντά ίσως από ποτέ.

Η Σεβίλλη είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκ. ευρώ (ίσως και λιγότερο), ενώ η δική του αμοιβή δεν αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκ. ευρώ. Η προχωρημένη ηλικία του Σέρβου απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά η αγωνιστική του κατάσταση είναι εξαιρετική.

Ο ίδιος φαίνεται να μην έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα και όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα. Οι ντάμπλουχοι, πάντως, φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με τη Σεβίλλη.

Δουλειές με τη Σεβίλλη

Στους ανθρώπους του Ολυμπιακού αρέσουν αρκετοί παίκτες της Σεβίλλης, πλην του Ντραγκουτίνοβιτς. Σεβαντόν (αμυντικός) και Μαρέσκα (χαφ) είναι δύο από αυτούς και δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να επιδιώξουν να αποκτήσουν δύο από τους τρεις, για παράδειγμα, «πακέτο». Να επιδιώξουν μια καλύτερη τιμή για την αγορά τους, δηλαδή, ενισχύοντας μια ώρα αρχύτερα το ρόστερ με διπλό «χτύπημα».

Περιμένουν για Λέτο, Ματ

Στο μεταξύ, όπως γράψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένοι να «παγώσουν» τις κινήσεις για την ενίσχυση. Αφενός γιατί προσπαθώντας να κλείσουν άμεσα παίκτες «πέφτουν» πάνω σε παράλογες απαιτήσεις (Λέτο, Ντάρμπισιρ), αφετέρου γιατί περιμένουν να δουν και τη συμμετοχή στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Ειδικά στις περιπτώσεις των Λέτο και Ντάρμπισιρ υπάρχει η διάθεση να μπουν στο ψυγείο οι περιπτώσεις τους, γεγονός που φέρνει στο προσκήνιο εναλλακτικές λύσεις.

Νενέ, Αράνγκο και... Ζε Ρομπέρτο!

Ειδικά για τη θέση του 23χρονου Αργεντινού, είναι αρκετοί οι υποψήφιοι «μνηστήρες». Ο Νενέ της Μονακό, το όνομα του οποίου έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, είναι ένας από αυτούς, καθώς και ο Αράνγκο της Μαγιόρκα.

Στις προθέσεις των «ερυθρόλευκων», πάντως, βρίσκεται ένα μεταγραφικό «μπαμ» για φέτος το καλοκαίρι. Ο μάνατζερ του Μπομπό, Χουάν Φίχερ, πρότεινε τον 34χρονο Ζε Ρομπέρτο, που έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου. Παρά την ηλικία του μπορεί ακόμη να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα η περίπτωσή του, αν τελικά προκριθεί, μπορεί να «ζεστάνει» τον κόσμο.

H πρόταση για Τόρο και οι...φήμες για Γιούρκα !

Έντονη είναι η φημολογία που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με την οποία «έσκασε» πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού για την αγορά του Βασίλη Τοροσίδη!

Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, βέβαια, δεν επιβεβαιώνεται τίποτα. Για τον «Τόρο», πάντως, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Μπάγερν Μονάχου και η Μαρσέιγ κι αν η πρόταση φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ παραχωρείται!

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός "έδεσε" πρόσφατα τον πρώην άσο της Ξάνθης με συμβόλαιο έως το 2013.

Αν πουληθεί ο Έλληνας μέσος τότε είναι πολύ πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που «γλυκοκοιτάζει» πάντα και ο Παναθηναϊκός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: