Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2009

Συνεχίζει με Γιαννάκη ο Ολυμπιακός !

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα είναι εκτός μεγάλου απροόπτου ο προπονητής του Ολυμπιακού και την επόμενη περίοδο. Ο «δράκος» παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν για έβδομο συνεχή χρόνο χωρίς τίτλο και πλέον δεν απολαμβάνει την καθολική αποδοχή του κόσμου, φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει τη στήριξη της διοίκησης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός να συναντηθεί με τη διοίκηση του συλλόγου για να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί κι έπειτα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Άντονι Πάρκερ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Λιν Γκριρ. Ο πρώην άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ υπήρξε διακαής πόθος της ομάδας του Πειραιά πέρυσι, αλλά φέτος αποχωρεί από το ΝΒΑ (είναι free agent από τους Τορόντο Ράπτορς) και η απόκτησή του είναι πιο εφικτή. Ο 34χρονος άσος (1,98μ.) είχε φέτος 10,7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 80 αγώνες. Βασικοί στόχοι είναι ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και ο Νίκος Ζήσης για τη θέση του σέντερ και την περιφέρεια αντίστοιχα.

Από εκεί κι έπειτα, σε ό,τι αφορά στο υπάρχον ρόστερ, το προσεχές διάστημα θα φανεί τι θα συμβεί με τον Τζος Τσίλντρες, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, αλλά μπορεί ως τα μέσα Ιουλίου να φύγει για το ΝΒΑ. Πρόθεση της διοίκησης είναι να «δέσει» με νέα συμβόλαια τους Γιάννη Μπουρούση και Γιώργο Πρίντεζη. Αντίθετα, οι Τεόντοσιτς και Έρτσεγκ αναμένεται να δοθούν δανεικοί, πιθανώς και ο Βουγιούκας, ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δύσκολα θα παραμείνει, όπως και οι Πελεκάνος και Μιλόσεβιτς. Οι Παπαλουκάς, Βασιλόπουλος, Χαλπερίν και Βούιτσιτς έχουν συμβόλαια και θα παραμείνουν στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: