Κυριακή, Ιουνίου 28, 2009

Ολυμπιακός: Απαντάει με Όουεν ;

Μια μεγάλη μεταγραφή φαίνεται πως ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay». Οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση να κάνουν τον Μάικλ Όουεν δικό τους! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, χθες σε μεγάλο γραφείο μάνατζερ της Αγγλίας η κουβέντα περιστρεφόταν γύρω από την Ελλάδα. Στην κουβέντα αναφερόταν χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες φέτος ρίχνουν πολλά λεφτά», και μάλιστα στέκονταν στις μεταγραφές του Τζιμπρίλ Σισέ και του Όλοφ Μέλμπεργκ σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Στους ατζέντηδες του Νησιού προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ότι οι δύο αυτοί παίκτες επέλεξαν να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης έπεσε και η… βόμβα. «Δεν είναι μόνο ο Σισέ και ο Μέλμπεργκ. Στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του και ο Μάικλ Όουεν»!

Ο 30χρονος στράικερ έμεινε ελεύθερος από την Νιούκαστλ και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Ο Όουεν φέρεται να είχε προταθεί πρόσφατα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ασχοληθεί από τα νούμερα που είχαν φτάσει στα αυτιά τους. Τώρα, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Την υπόθεση φαίνεται πως έχει αναλάβει προσωπικά ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ τα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι οι προτάσεις (Χαλ Σίτι και Εβερτον έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον) που έχει ο Άγγλος φορ στα χέρια του δεν ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: