Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2009

ΠΑΟ: Δυσκολέυει του Ολιβέιρα !

Όπως γράφει σήμερα η sportday o Κώστας Αντωνίου συναντήθηκε με μάνατζερ και ομάδες ξεχωρίζοντας τις περιπτώσεις δύο επιθετικών.

Πρόκειται για τον 25χρονο επιθετικό της Χετάφε, Ικετσούκβου Ούτσε, που τη φετινή σεζόν είχε 32 συμμετοχές στην Primera Division, έχοντας σκοράρει 7 φορές και τον 28χρονο φορ της Σαραγόσα, Εβέρτον, που τη φετινή σεζόν είχε 22 εμφανίσεις στην Segunda Division, έχοντας πετύχει 16 γκολ!

Δυσκολεύει και του Ολιβέιρα


Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ρικάρντο Ολιβέιρα, ο Παναθηναϊκός μετέφερε την προσφορά του ύψους 7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού αλλά διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτά που ζητάει η Μπέτις.

Οι Ισπανοί αξιώνουν 10 εκατ. ευρώ και απ’ ότι φαίνεται δεν είναι διατεθειμένοι να πέσουν κάτω από τα 9 εκατ. ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα παρουσιάζει πολλές δυσκολίες κι αυτή η περίπτωση για το «τριφύλλι». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "πράσινοι" για να ρίξουν την τιμή του Ολιβέιρα ενδέχεται να δώσουν τον Μόρις στην Μπέτις, μιας και η ισπανική ομάδα φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον αμυντικό του τριφυλλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: