Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2009

Oλυμπιακός: Σήμερα κρίνεται του "Ντράγκο"

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει η μεταγραφή του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς στον Ολυμπιακό, καθώς εκτιμάται πως ο Σέρβος αμυντικός θα ντυθεί και επίσημα μέσα στο Σαββατοκύριακο, το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, (αν φυσικά δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο που θα φέρει τα πάνω κάτω) στα «ερυθρόλευκα».

Η Σεβίλλη απάντησε και επίσημα με φαξ στους πρωταθλητές Ελλάδος, τονίζοντάς τους ότι είναι έτοιμη να τους παραχωρήσει τον Σέρβο αμυντικό, αν φυσικά προηγουμένως τα βρουν μαζί του. Οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου θα έχουν σήμερα την τελική επαφή με τη διοίκηση της ομάδας της Ανδαλουσίας, προκειμένου να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή... Ολυμπιακός και Σεβίλλη έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες θα πληρώσουν στον ισπανικό σύλλογο περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον παίκτη, ο Γιάννης Χρυσικόπουλος θα έχει σήμερα νέα επαφή και με την πλευρά του 34χρονου άσου. Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να κάνει ένα ταξίδι, αν χρειαστεί ίσως και σήμερα, προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μεταγραφή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Ντράγκο» θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει 1,1 με 1,2 εκατ. ευρώ και παράλληλα θα του προσφέρουν και μπόνους για την επίτευξη των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: