Τρίτη, Ιουνίου 16, 2009

Oλυμπιακός και ΠΑΟ για Μέλμπεργκ !

Παρότι ο Σεμπαστιάν Πουϊγκρενιέ έμεινε ελεύθερος από την Ζενίτ ο Παναθηναϊκός δεν κινείται πολύ "ζεστά" για την αποκτησή του. Την εξήγηση γι` αυτό δίνουν οι ιταλοί, οι οποίοι σε δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Ολοφ Μέλμπεργκ.

Η "Tuttosport", αλλά και η "lastampa.it" αποκαλύπτουν πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη "Γηραιά Κυρία" για την απόκτηση του Μέλμπεργκ και θα δαπανήσει κοντά στα 3.5 εκ. ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις σύμφωνα με τους ιταλούς βρίσκονται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να πέσουν και οι υπογραφές.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την απόκτηση του σουηδού άσου και γίνεται... μάχη "αιωνίων". Βέβαια, οι ερυθρόλευκοι έχουν σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ιβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς, ενώ εξετάζει και αυτή του Νταβίντ Ναβάρο της Βαλένθια.

Ο Ντραγκουντίνοβιτς είναι πιο φτηνός από τον Μέλμπεργκ, αλλά ο σουηδός είναι νεότερος. Στον Ολυμπιακό το σκέφτονται για το ποια επιλογή θα κάνουν. Θεωρείται, πάντως, σίγουρο ότι κίνηση θα γίνει και για τους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: