Κυριακή, Ιουνίου 28, 2009

Oλυμπιακός: Εξετάζει Αράνγκο...αντί για Γκονζάλες !

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν όλες τις πιθανές εκδοχές. Θέλουν να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, εφόσον δεν βρεθεί… άκρη στις διαπραγματεύσεις με τη Μπέτις για τον Μαρκ Γκονζάλες. Ο Χιλιανός, αριστεροπόδαρος μέσος βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αλλά σε περίπτωση που τελικά η μεταγραφή δεν έχει αίσια κατάληξη, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές. Σε αυτή την κατηγορία, δεσπόζει το όνομα του Χουάν Αράνγκο της Μαγιόρκα.

Ο 29χρονος άσος πρόβαρε τις τελευταίες μέρες τη φανέλα της Γκλάντμπαχ. Μάλιστα, τα πάντα είχαν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και απέμεναν οι επίσημες ανακοινώσεις. Όλα αυτά μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου… Γιατί εκείνη τη στιγμή, οι Πειραιώτες φαίνεται να μπήκαν «σφήνα» στην υπόθεση, προσεγγίζοντας την Μαγιόρκα.

Το αποτέλεσμα; Οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας μύρισαν περισσότερο… ρευστό και ενημέρωσαν τον παίκτη πως υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλη ελληνική ομάδα. Ζωηρότερο και πιο… ακριβό από της Γκλάντμπαχ (οι Ισπανοί λένε για 4.5εκατ. ευρώ, την ώρα που η Γκλάντμπαχ συμφώνησε αρχικά για 3.3). Πάντως τίποτα δεν θα προχωρήσει αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Γκονζάλες.

Όπως αποκάλυψε η «SportDay», ο Χιλιανός άσος έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο και απομένει η συγκατάθεση της Μπέτις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ανδαλουσιάνοι αξιώνουν 7εκατ. ευρώ, την ώρα που στο λιμάνι προτίθενται να δαπανήσουν μέχρι πέντε (δεν επιβεβαιώνεται). Οριστικό τέλος θα δοθεί όταν υπάρξει κουβέντα με τον πρόεδρο των «πράσινων», Μανουέλ Ντε Λοπέρα. Προς το παρών ο ισχυρός άντρας της Μπέτις είναι άφαντος και αναγκαστικά οι νταμπλούχοι Ελλάδας πρέπει να κάνουν υπομονή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: