Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2009

Oλυμπιακός: Νέο τούρκικο «όχι»!

Την ώρα που στον Ολυμπιακό δηλώνουν ότι «δεν θα πάμε και στα 10 εκ.» για την υπόθεση Μπομπό, οι τουρκικές εφημερίδες αποκαλύπτουν νέα πρόταση των «ερυθρολεύκων» για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου από την Μπεσίκτας!

Ανέβηκε 1 εκ. ευρώ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sabah», οι Πειραιώτες ανέβασαν την προσφορά τους για τον Μπομπό από τα 4,5 εκατ. ευρώ στα 5,5 προκειμένου να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα». Συγκρατημένη αύξηση, δηλαδή, σύμφωνα με την πολιτική την οποία μαρτύρησε χθες ο Γιάννης Μώραλης.

Αρνήθηκαν και πάλι

Οι Τούρκοι, πάντως, παραμένουν ανένδοτοι στις αρχικές τους «τρελές» απαιτήσεις που φτάνουν στα 7 εκατ. ευρώ.

«Δεν πέφτουμε απ' τα 7 εκατ. ευρώ που ζητάμε, τόσο θα πουληθεί ο Μπομπό», επισημαίνει παράγοντας της Μπεσίκτας στην εφημερίδα.


Ψάχνουν τον αντί-Μπομπό

Την ίδια ώρα, πάντως, τα δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Μπομπό, εξετάζοντας τις περιπτώσεις του Πάτρικ Χέλμες της Μπάγερ Λεβερκούζεν και του Βάγκνερ Λοβ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τον οποίο απαιτούνται 12 εκατ. ευρώ!

Ενδιαφέρον για Καβάνι

Εν τω μεταξύ, στην Ουρουγουάη γράφουν ότι ο επιθετικός της Παλέρμο, Εντίνσον Καβάνι, ενδέχεται να μετακομίσει στον Άγιαξ, παρότι πριν από μερικούς μήνες είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Ολυμπιακός. Ο Καβάνι φέτος είχε εξαιρετική χρονιά στο Καμπιονάτο με 14 γκολ.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: