Κυριακή, Ιουλίου 12, 2009

Κυργιάκος: "Aσ' τους να λένε"

Oι δηλώσεις του Κυργιάκου:

"Δεν θα βάλω υποψηφιότητα. Ακόμα και αν μου το ζητήσει ο προπονητής μου δεν θα δεχθώ. Από την αρχή ήμουν και πέρσι αρνητικός. Υπάρχουν και άλλα παιδιά για να σηκώσουν το βάρος. Και πέρσι υπήρχαν και φέτος υπάρχουν".

Σχετικά με την προετοιμασία και τις προβλέψεις του για τη νέα σεζόν, ο Σωτήρης Κυργιάκος τόνισε: "Eίναι δύο εβδομάδες που έχουμε ξεκινήσει. Ξέρω ποιος είναι ο Μπάγεβιτς και ξέρω πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές. Εμείς δουλεύουμε πολύ καλά. Πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Το πιο σοβαρό και κρίσιμο για κάθε προπονητή είναι η προετοιμασία.

Εμείς ξέρουμε την ομάδα μας και ας λένε ότι θέλουν οι άλλοι. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και τις δυνατότητες μας. Οι άλλοι μπορεί να λένε ότι θέλουν. Εμείς αυτό που πρέπει θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Το πλεονέκτημα είναι πως είμαστε πολύ καιρό μαζί. Πέρσι ήμασταν πολύ νέοι. Τώρα είμαστε ένα χρόνο μαζί και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό θα μας βοηθήσει. Σε μία ομάδα αυτό που παίζει ρόλο είναι το αποτέλεσμα. Την καλύτερη ομάδα να έχεις αν δεν σου βγουν τα αποτελέσματα, δεν βγαίνει τίποτα. Ο κόσμος διψάει και εμείς θα θα προσπαθήσουμε διότι ο κόσμος μας στηρίζει. Και θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Πάντα πρέπει να δίνεις χαρά στον κόσμο
".

Σχετικά με το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ανέφερε: "Ένα παιχνίδι είναι έχεις άλλα 29. Ένα ματς δεν κρίνει το πρωτάθλημα. Και έχουμε δει πως στο ελληνικό πρωτάθλημαοι μικρές ομάδες κρίνουν την κατάσταση και κόβουν βαθμούς, όχι τα ντέρμπι. Πάντως τη δική μου ψυχολογία δεν θα την επηρεάσει. Και το σωστό είναι να μην πέφτει η ψυχολογία. Το πρώτο ματς είναι ντέρμπι και είναι περίεργο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: