Κυριακή, Ιουλίου 12, 2009

Μαρέσκα: "Δεν μπορώ να περιμένω"

Ο 29χρονος μέσος με δηλώσεις του στον ελληνικό Τύπο δείχνει ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του και αδυμονεί να ξεκινήσει προετοιμασία με τους "ερυθρόλευκους".

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ήθελα να γίνει αυτή η μεταγραφή. Θα συναντηθώ με τον γενικό διευθυντή της ομάδας για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Ξέρω σε ποια ομάδα έρχομαι και τις απαιτήσεις υπάρχουν. Είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό. 'Εχω όρεξη να παίξω μεγάλη μπάλα και ξέρω ότι η νέα μου ομάδα περιμένει πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και εύχομαι να τα καταφέρω.

Ελπίζω ότι την Δευτέρα θα είμαι στην Ελλάδα και θέλω να ξεκινήσω γρήγορα προπονήσεις με τον Ολυμπιακό για να είμαι απόλυτα έτοιμος όταν θα με χρειαστεί ο προπονητής μου. Σύντομα θα έχω την ευκαιρία να συναντηθώ με τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό.

Αυτό που έζησα ήταν απίστευτο. Το τηλέφωνο μου χτυπούσε διαρκώς και έβλεπα ότι όλοι μου τηλεφωνούσαν από την Ελλάδα. Το σήκωσα όσες περισσότερες φορές μπορούσα
", τόνισε ο Μαρέσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: