Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2009

Ρεάλ Μαδρίτης:Το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, υπέγραψε ο Αρμπελόα !

Υπέγραψε ο Αρμπελόα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την απόκτηση του Άλβαρο Αρμπελόα από την Λίβερπουλ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του γκολ με την "βασίλισσα".

Ο 26άχρονος Ισπανός δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών, ενώ κόστισε στους "μερένγκες" 4.000.000 ευρώ.
Το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη νίκη της «βασίλισσας» με 4-2 κόντρα στη Liga de Quito το βράδυ της Τρίτης, στο πλαίσιο του Peace Cup. Το χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα από το Εκουαδόρ ήταν το τρίτο για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος σκόραρε στο 48’ της αναμέτρησης από τα έντεκα βήματα μετά από ανατροπή του Νορμπέρτο Αραούχο.


Μάλιστα, στο 53’ έπειτα από ενέργεια του 24χρονου παίκτη προήλθε το δεύτερο γκολ των «μερένχες», αφού εκείνος σούταρε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Γκρανέρο έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα. Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Ενρίκε Βέρα.

Το τρίτο γκολ της Ρεάλ πέτυχε τρία λεπτά αργότερα ο Μέτζελντερ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκρανέρο. Ο Βέρα διπλασίασε τα τέρματα της Quito στο 86’ του παιχνιδιού και το τελικό σκορ (4-2) έγραψε ο Αλβάρο Νεγκρέδο στις καθυστερήσεις του ματς.

Την Παρασκευή η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά ενός τουρνουά 12 ομάδων τη Γιουβέντους και ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: