Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2009

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Φαν Νίστελρόι !

Την περίπτωση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ εξετάζουν με προσοχή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του συλλόγου! Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, σχολιάζοντας ότι το συμβόλαιο του παίκτη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αναγράφει ως ετήσια αποζημίωση πέντε εκ. ευρώ. Ποσό που σε πρώτη φάση αποτελεί τροχοπέδη ακόμα και για την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος των «ερυθρόλευκων».

Θετικό στην υπόθεση είναι ότι πιθανότατα οι Μαδριλένοι δεν θα ζητήσουν χρήματα για την αποδέσμευσή του, αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, από την εποχή που έπιασε Λιμάνι ο Ραούλ Μπράβο, ίσως παίξουν το δικό τους ρόλο αν ο Ολυμπιακός κοιτάξει πιο «ζεστά» το θέμα.

Παρόλα αυτά μιλάμε για μια δεδομένα πολύ δύσκολη μεταγραφή, ακόμα και αν οι νταμπλούχοι Ελλάδας αποφασίσουν να κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του Φαν Νίστελρόϊ. Ο Ολλανδός επιθετικός ακόμα και στα 33 του χρόνια αποτελεί έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που σχεδόν κάθε ομάδα στον πλανήτη θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της. Από τη στιγμή, όμως, που οι διοικούντες την ΠΑΕ ψάχνουν την περίπτωσή του και έχουν στα χέρια τους διαπραγματευτικά ατού (π.χ. προοπτική Τσάμπιονς Λιγκ), ίσως το όνομά του να απασχολήσει εντονότερα το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: