Σάββατο, Ιουλίου 04, 2009

Γκιγιέρμε: "Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό"

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να έχει ως συμπαίκτες τους συμπατριώτες του Ντουντού και Ντιόγκο, εξέφρασε ο Γκιγιέρμε Μιλόμεν Γκουσμάο. Ο άσος της Ντιναμό Κιέβου μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδας, τονίζοντας ότι θα ήταν μεγάλη χαρά του να... πιάσει Λιμάνι, αφού θεωρεί ότι με τον Ντιόγκο (τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο παίκτη), μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό δίδυμο.

«Έρχομαι. Έρχομαι και αύριο στον Ολυμπιακό. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε αυτή την ομάδα; Εγώ σίγουρα θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό αφού πρόκειται για μια γνωστή και μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ξέρω ότι στην ομάδα παίζουν ο Ντιόγκο και ο Ντουντού.

Ο Ντιόγκο έπαιζε στην Πορτουγκέζα. Τον ξέρω από εκεί. Ήταν πολύ καλός, καταπληκτικός. Στη Βραζιλία ήταν σπουδαίος Και ο Ντουντού ξέρω ότι είναι ένας παίκτης που έπαιζε στην εθνική Βραζιλίας παλιότερα και πριν από μερικά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί τους. Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δύο τους
», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και συμπλήρωσε:

«Περιμένω ενημέρωση και εγώ από τον μάνατζέρ μου. Δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Αυτό που γνωρίζω είναι πως αν τα βρουν στα χρήματα οι δύο ομάδες, θα παίξω στον Ολυμπιακό και θα χαρώ πολύ για αυτό».

Δεν επιβεβαιώνουν

Παρά το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό παραδέχονται ότι τους έχει προταθεί ο παίκτης, δεν επιβεβαιώνουν ότι έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Ο Βραζιλιάνος φορ ήταν στη λίστα του Ανδρέα Νινιάδη με τους παίκτες από τη χώρα του καφέ που είχε παρακολουθήσει πολλές φορές, όταν αγωνιζόταν στην Κρουζέιρο, η περίπτωσή του όμως δεν «προχώρησε» στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: