Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2009

ΠΑΟ:"Γη και ύδωρ" για Μαρτσένα

"Γη και ύδωρ" για την απόκτηση του Κάρλος Μαρτσένα προσφέρει ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να καλύψει το κενό στη θέση του κεντρικού αμυντικού με τον Ισπανό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο στον 30χρονο άσο με 1,9 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο, που με μπόνους συμμετοχών και πριμ υπογραφής θα φθάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Χρήματα που είναι μάλλον αδύνατο να προσφέρουν άλλοι ισπανικοί σύλλογοι στον διεθνή στόπερ. Ο Μαρτσένα έχει λαμβάνειν για την προσεχή σεζόν 1,2 εκατ. ευρώ από τη Βαλένθια, ενώ η διοίκηση απέρριψε αίτημα του μάνατζέρ του για αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν, παραπέμπει στη διοίκηση της Βαλένθια. «Αν θέλει ο Παναθηναϊκός, ας τα βρει με τη Βαλένθια και εν συνεχεία συζητάμε για τον Κάρλος», δήλωσε στη «SportDay». Ο τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια, Φερνάντο Γκόμεθ, τόνισε με τη σειρά του «Η Βαλένθια δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μαρτσένα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό, ούτε ότι δεν είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση της ελληνικής ομάδας».

Σε περίπτωση που η απάντηση της Βαλένθια (σε πρόταση 4 εκατ. ευρώ συν τον Νασίφ Μόρις) ή του Κάρλος Μαρτσένα είναι αρνητική, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί οριστικά στον Ματίας Μπιέρσμιρ. Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στον Ισραηλινό αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι Ταλ Μπεν Χαΐμ, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: