Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2009

Oλυμπιακός: Βλέπει Ρέγες και Γκιγιέρμε !

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal news» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν την απόκτηση του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, της Ατλέτικο Μαδρίτης, , για την ενίσχυση της αριστερής πλευράς στη μεσαία γραμμή. Ο 25χρονος χαφ αγωνίστηκε πέρσι με τη μορφή δανεισμού στην Μπενφίκα (έπαιξε εναντίον των «ερυθρόλευκων» στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ), η πορτογαλική ομάδα, όμως, αδυνατεί να πληρώσει τα 3,5 εκ. ευρώ που ζητούν οι «ροχιμπλάνκος» και έτσι ο παίκτης επιστρέφει στην Ισπανία.

Η θητεία του Ρέγες σε Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και τα λίγα χρήματα που απαιτούνται για να αλλάξει φανέλα (αναλογικά με την αξία και την ηλικία του), κάνουν πολύ δελεαστική την περίπτωσή του.

Βλέπουν και Γκιγιέρμε..

Την περίπτωση του νεαρού Βραζιλιάνου επιθετικού Γκιγιέρμε της Ντιναμό Κιέβου εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια με τον Ανδρέα Νινιάδη παρακολούθησαν από κοντά τον παίκτη σε φιλικό της ομάδας του επί αυστριακού εδάφους και έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ ζητά η Ντιναμό για ετήσιο δανεισμό του Γκιγιέρμε με οψιόν αγοράς.

Μετά την άυξηση τα σπουδαία

Αμέσως μετά την συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Τιμούρ Κετσπάγια και την ολοκλήρωση των επαφών του πρώτου για το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου θα ακολουθήσουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά και συγκεκριμένα για τους Κιμ Κάλστρομ και Μαρκ Γκονζάλες. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Χρυσικόπουλος φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τους εκπροσώπους των δύο παικτών και πλέον απομένει η συγκατάθεση του προέδρου για να μπουν οι επαφές με Λιόν και Μπέτις στην τελική ευθεία.

Με τον Κάλστρομ η προφορική συμφωνία είναι για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές το 1,5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους, ενώ με τον Γκονζάλες είναι για τετραετές συμβόλαιο με 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους. Δεν αποκλείεται πάντως, ο Ολυμπιακός να κινηθεί μόνο για τον Κάλστρομ που είναι και ο διακαής πόθος του Κετσπάγια και εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: