Σάββατο, Ιουλίου 11, 2009

Oλυμπιακός: Συμφώνησε με Μαρέσκα !

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού έχει συμφωνήσει ήδη με τον Έντσο Μαρέσκα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και το μόνο που μένει είναι πάρει το οριστικό «o.k.» της Σεβίλλης!

«Τα βρήκα με Ολυμπιακό»

Οι νταμπλούχοι έχουν συμφωνήσει ήδη με τον 28χρονο άσο, που εκτός απροόπτου θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν το 1,4 εκ. ευρώ. Ο ίδιος ο Μαρέσκα, μάλιστα, σχολίασε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» για τις τελευταίες εξελίξεις:

«Εγώ τα βρήκα με τον Ολυμπιακό και περιμένω να μου δώσει το Ο.Κ. η Σεβίλλη για να έρθω στην Ελλάδα. Πρέπει να πάω στην προετοιμασία της Σεβίλλης, αν με ειδοποιήσουν όμως ότι συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό, θα φύγω. Εγώ έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό».

Ο Μαρέσκα ζήτησε από τη διοίκηση της Σεβίλλης να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Κάντιθ, όπου θα μεταβούν για προετοιμασία. Ένα αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό, παρόλα αυτά δεν παίζει κανέναν ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης

Μικρή η διαφορά με Σεβίλλη

Ο Ολυμπιακός με τη Σεβίλλη ξεκίνησαν τα παζάρια με εντελώς αντίθετο σκεπτικό. Η ελληνική πλευρά προσπάθησε να αποκτήσει ακόμα και ως ελεύθερο τον παίκτη, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, με τους Ισπανούς να ζητούν αρχικά δύο εκ. ευρώ!

Τελικά οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν βρει κοινό σημείο επαφής γύρω στο 1,7 εκ. ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν άμεσα το ένα εκ. και τα υπόλοιπα μόνο αν προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Λιμάνι, πάντως, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το θέμα του Μαρέσκα, αφού δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις και ο παίκτης να ντυθεί στα κόκκινα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: