Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2009

Ουέιφερ:«Έργα, όχι λόγια»

Τις πρώτες επίσημες δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Βον Ουέιφερ.

«Έρχομαι σε μία ομάδα που ξέρω ότι έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία, αλλά και που παραμένει σπουδαία. Νομίζω πως πήρα την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας.Ταιριάζουν και τα χρώματα.»

Σε ερώτηση τι γνωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Ήξερα ότι με θέλουν εδώ και καιρό, αλλά δε χρειάστηκε να ψάξω για να μάθω για την ομάδα. Όλοι ξέρουν στο ΝΒΑ ποιος είναι ο Ολυμπιακός μετά την περσινή μεταγραφή του Τζος Τσίλντρες. Άλλωστε με την ομάδα είχαμε επαφές από τις αρχές του καλοκαιριού.»

Επίσης αποκάλυψε: «Ξέρω ότι η ομάδα έφτασε πέρσι στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα και στον τελικό του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Ξέρω ότι λείπει πολύ ένας τίτλος, αλλά δε μου αρέσει να υπόσχομαι. Με τα λόγια δεν έχει κερδίσει ποτέ και κανείς τίποτα.»

Ο 24άχρονος πρώην παίκτης των Χιούστον Ρόκετς ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις σχολίασε: «Αν όλα πάνε καλά, μακάρι να μείνω για πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Το ΝΒΑ είναι σίγουρα ένα σημαντικό κεφάλαιο για μένα, αλλά το μπάσκετ είναι πιο μεγάλο κι αυτό που θέλω να κάνω είναι να παίζω μπάσκετ.»

Όσο για τι του αρέσει να κάνει στο παρκέ δήλωσε: «Μου αρέσει να σκοράρω, σ' όλους αρέσει και όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης. Ξέρω ότι η άμυνα είναι εξίσου σημαντική και προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι.

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι σίγουρα διαφορετικό μ' αυτό που παίζεται στο ΝΒΑ, αλλά οι βασικές αρχές παραμένουν ίδιες και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δουλεύεις σκληρά για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται. Αυτό σκοπεύω να κάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: