Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2009

Κετσπάγια: Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε !

Οι δηλώσεις Κετσπάγια:

«Τώρα, θα περιμένουμε τον αντίπαλο και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι. Σήμερα ήταν ευκαιρία να παίξουν κάποια παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές στα προηγούμενα παιχνίδια και έδειξαν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Ορισμένοι έπαιξαν για πρώτη φορά από την αρχή», επισήμανε αρχικά ο Κετσπάγια.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε το στόχο μας, δηλαδή την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας και να μαζέψουμε πληροφορίες για να είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που προτιμάω, όλες είναι δύσκολες. Δεν θα... διαλέξουμε, περιμένουμε να γίνει η κλήρωση και θα κάνουμε ό,τι περνάνει από το χέρι μας για να περάσουμε».

Αναφερόμενος στον Γκαλέτσι και στον Μαρέσκα, τόνισε: «Ήταν ευκαιρία να παίξουν. Πήγαν καλά και ο Μαρέσκα έβαλε και γκολ. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια, περιμένουμε και άλλα από αυτόν όπως και από τους άλλους παίκτες αλλά και τους τραυματίες, που περιμένουμε να γυρίσουν. Θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάμε ακόμη καλύτερα από ό,τι στα δύο ματς που δώσαμε. Σίγουρα, αναμένουμε καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια».

Τέλος, για το φιλικό της Κυριακής με την Τότεναμ, ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Είναι ένα δυνατό παιχνίδι και είναι ευκαιρία να αγωνιστούν ορισμένα παιδιά που δεν έχουν πολλές συμμετοχές ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους».

Οι δηλώσεις Μαρέσκα:

«Σιγά-σιγά νιώθω ότι γίνομαι όλο και καλύτερος. Το σημαντικότερο ήταν να προκριθούμε, τώρα ο επόμενος στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε. Το σημαντικότερο είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι», επισήμανε ο Ιταλός και συνέχισε:

«Νιώθω πολύ καλά, χρειάζομαι λίγο ακόμη χρόνο προκειμένου να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Να περιμένει περισσότερα γκολ ο κόσμος της ομάδας».

Ζαϊρί: Χαρούμενος…


Ο MVP της αναμέτρησης, Ζαουάντ Ζαϊρί, εξέφρασε την ικανοποίησή του αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχτηκα ΜVP αλλά ακόμη περισσότερο που η ομάδα προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Τώρα σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο και ελπίζουμε να προκριθούμε», σημείωσε σχετικά.

Λεντέσμα: Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό


Από την πλευρά του, ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα υποστήριξε: «Κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Έχουμε ακόμη ένα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και για αυτό. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε κάνει δύο καλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να περάσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να συνεργάζομαι με τόσο μεγάλους παίκτες όπως ο Γκαλέτι και ο Μαρέσκα, και γενικά είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: