Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2009

Champions League: Ολυμπιακός-Σλόβαν: 2-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τη νίκη στον αγώνα της Σλοβακίας, η υπόθεση πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί. Ο Ολυμπιακός έκανε, όμως, το χρέος του και επικράτησε για δεύτερη φορά της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-0 μπροστά στο κοινό του. Χωρίς να αποδώσουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, οι «ερυθρόλευκοι» έκαμψαν την αντίσταση των φιλοξενούμενων και χάρη στα γκολ των Μαρέσκα (35’) και Ντιόγο (56’) εξασφάλισαν από νωρίς τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κλήρωση για την επόμενη φάση θα γίνει την Παρασκευή στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλέτι (70' Λεονάρντο), Ζαϊρι, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (46' Ντιόγο), Μαρέσκα (80' Γιάννης Παπαδόπουλος), Λεντέσμα.

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Μπίτσικ, Σάλατα, Βαλάχοβιτς, Ντοσούντιλ, Χάλεναρ (86' Τσέρναρ), Σλόβακ, Μπόζιτς, Μάζαρικ (61' Ομπζέρα), Κόζακ, Γκαούτσο (53' Σιλβέστρ), Σιμάο.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού


Στην κλήρωση της προσεχούς Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν μπροστά τους μία εκ των ΑΠΟΕΛ, Σάλτσμπουργκ, Ντεμπρετσένι, Βέντσπιλς και Σερίφ Τιρασπόλ.

TA ΓΚΟΛ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

1-0


2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: