Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2009

Θριαμβευτικά σχόλια από τον ισπανικό τύπο για την νίκη της Ατλέτικο !

As: «Περίπατος στην κόλαση»

«Δίκαιος θρίαμβος για την Ατλέτικο στην Αθήνα απέναντι σε έναν κατώτερο Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν πολύ αδύναμος όταν η ομάδα του Ρεσίνο αποφάσισε να πατήσει το γκάζι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την ισοφάριση του Σαλπιγγίδη. Ο Φορλάν και ο Αγουέρο απέδειξαν ότι αποτελούν ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα στον κόσμο και το αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο, μοιάζει να είναι παραπάνω από αρκετό για να περάσει τα πλέι οφ χωρίς προβλήματα»

Marca: «Από την κόλαση στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Η Ατλέτικο έσβησε την κόλαση και χαϊδεύει το Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού. Ο Μάξι, ο Φορλάν και ο Αγουέρο υπέγραψαν τα τρία γκολ. Ο Σαλπιγγίδης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά. Ο Λέτο με προσωπική προσπάθεια έδωσε χαρακτήρα θρίλερ στα τελευταία λεπτά».

El Mundo Deportivo: «Πλησιάζει τους ομίλους»

«Η Ατλέτικο νίκησε στην Αθήνα και πλησίασε κι άλλο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ καλό παιχνίδι από την Ατλέτικο και ένα φοβερό γκολ του Αγουέρο σε μία αναμέτρηση όπου ο Παναθηναϊκό δεν παραδόθηκε ποτέ».

TVE (κρατική τηλεόραση): «Ο καταπληκτικός Κουν»

«O Aγκουέρο σφράγισε την πρόκριση. Οι ροχιμπλάνκος επιβλήθηκαν με 3-2 του Παναθηναϊκού. Το καταπληκτικό γκολ του Κουν τελείωσε ουσιαστικά την πρόκριση».

UEFA.COM: «Η δυναμική Ατλέτικο πήρε τον έλεγχο»


«Τα γκολ των Μάξι Ροντρίγκες, Ντιέγκο Φορλάν και Σέρχιο Αγουέρο έδωσε στην Ατλέτικο ξεκάθαρο προβάδισμα στη μονομαχία της με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα συγκλονιστικό 3-2 στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: