Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2009

Ολυμπιακός: "Οχι" της Νάπολι για Ντένις

Στην αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός ζήτησε από τη Νάπολι την απόκτηση του Χέρμαν Ντένις με τη μορφή δανεισμού έκανε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού, Αλεχάντρο Νακαράτο, μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα.

«Ο Χέρμαν αισθάνεται καλά στη Νάπολι, είναι χαρούμενος. Θέλει να μείνει και να παλέψει για μία θέση στην ενδεκάδα. Έχει χαρακτήρα πολεμιστή και δεν τα παρατά. Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ζήτησε τον Χέρμαν με τη μορφή δανεισμού, αλλά η πρόταση απορρίφθηκε αμέσως. Η θέση του Χέρμαν είναι ξεκάθαρη: καλύτερα να μείνει στη Νάπολι, παρά σε έναν σύλλογο λιγότερο γνωστό», δήλωσε ο ατζέντης του Ντένις και πρόσθεσε: «Ακόμη και μία αγγλική ομάδα τον ζήτησε δανεικό προσφέροντας ένα εκατ. ευρώ, αλλά η Νάπολι είπε όχι. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν βέβαια και αν μία ομάδα πρόσφερε αύριο 10 εκατ. ευρώ, θα άλλαζαν τα πράγματα και για τη Νάπολι και για μας. Όμως αυτή τη στιγμή το βέβαιο είναι πως ο Χέρμαν σκέφτεται μόνο τη Νάπολι, πιστεύει στον εαυτό του και θέλει να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα».

Πρώτος στόχος ο Ομπίνα


Ο Βίκτορ Ομπίνα φαίνεται ότι είναι ο πρώτος στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Ο Νιγηριανός φορ δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο και είναι δεδομένη η επιθυμία της Ίντερ να τον παραχωρήσει δανεικό.

Στο Λιμάνι έχουν εξαιρετική άποψη για την αξία του, παρότι δεν είναι στο στυλ του επιθετικού που έχει ζητήσει ο Κετσπάγια (ψηλός και σωματώδης), αφού υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός χαφ-εξτρέμ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις, αφού οι δύο ομάδες έχουν έρθει από καιρό σε συμφωνία για τον δανεισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: