Κυριακή, Αυγούστου 02, 2009

Ολυμπιακός: Καθοριστική μέρα για Γκονζάλες

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Ισπανία, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Μπέτις, ούτως ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του Γκονζάλες και γιατί όχι να κλείσει άμεσα τα προσεχή 24ωρα, με τον παίκτη να ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Φυσικά τίτοτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο, καθώς η απόσταση που χωρίζει τους πειραιώτες με τους σεβιγιάνους είναι για την ώρα αρκετά μεγάλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ποσό που φτάνει τα 3 εκάτ. ευρώ, ενώ ενδέχεται να ανέβει λίγο παραπάνω (συν 500.000€). Απ' την άλλη πλευτά, οι απαιτήσεις της Μπέτις αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια, ωστόσο από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ αισιοδοξούν πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα γίνει... η δουλειά, καθώς η ισπανική ομάδα δεν έχει άλλη επίσημη πρόταση στα χέρια της για τον χιλιανό άσο.

Δεν εγκαταλείπουν για Μαντσίνι....

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Μαντσίνι! Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" σε συνεργασία με τον υπεύθυνο μεταγραφών της Ίντερ, Μάρκο Μπράγκα, θα επιχειρήσουν να επαναπροσεγγίσουν τον 28χρονο βραζιλιάνο άσο για να τον πείσουν να... πιάσει λιμάνι.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τους "νερατζούρι" για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ πρόσφατα επίσημη "πηγή" του συλλόγου είπε το χαρακτηριστικό "θα δούμε" όσον αφορά την περίπτωση Μαντσίνι αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για τη νέα αυτή επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: