Κυριακή, Αυγούστου 02, 2009

ΠΑΟ: Περιμένουν προτάσεις για Μάντζιο-Τζιόλη !

Προτάσεις από ιταλικές ομάδες περιμένουν από βδομάδα στον Παναθηναϊκό για τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Βαγγέλη Μάντζιο.

Από το πράσινο στρατόπεδο λέγεται ότι περιμένουν κάτι καλό για τους δύο παίκτες τις επόμενες ημέρες. Πρόταση θα φτάσει σίγουρα στα γραφεία της ΠΑΕ εντός της ερχόμενης εβδομάδας για τον Έλληνα επιθετικό.

Ο σύλλογος που θα την κάνει θα είναι από την Ιταλία καθώς μπορεί να ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΚ αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπορεί να αποκτήσει τον Μάντζιο από τον Παναθηναϊκό. Όπως όλα δείχνουν ο διεθνής άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό ποια είναι η ομάδα που θα του κάνει επίσημη πρόταση.

Στην γειτονική χώρα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του και ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Υπάρχει μια ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ελληνα αμυντικό μέσο αλλά ακόμα δεν έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του. Ο παίκτης πλέον δεν αρνείται να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με την Αταλάντα και δεν αποκλείεται να είναι και πάλι η συγκεκριμένη ομάδα που θα του κάνει πρόταση ενώ φημολογείται πως στο κόλπο είναι και η Σαμπντόρια.

Οσον αφορά τον Σίλβα Κλέιτον, ο μάνατζερ του συνεχίζει τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού αλλά αν δεν βρεθεί καλή πρόταση θα παραμείνει στην Παιανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: