Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2009

Σπάρτα Πράγας: Φαβορί ο ΠΑΟ !

Oι δηλώσεις:

«Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Ασφαλώς οι πιθανότητες για μας μετά το πρώτο ματς αυξήθηκαν, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει φαβορί», δήλωσε ο Μάρτιν Χάσεκ, βοηθός προπονητή της Σπάρτα, καθώς ο πρώτος προπονητής, Γιόζεφ Χόβανετς λόγω ενός πολύ σοβαρού οικογενειακού προβλήματος δεν ήρθε στην Ελλάδα και ίσως έρθει αυθημερόν για την αναμέτρηση της Τρίτης.

«Δεν φοβόμαστε. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης, όπως οι Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Σισέ και Λέτο, τους οποίους πρέπει να προσέξουμε πολύ. Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα, αλλά εμείς παρατασσόμαστε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Όλοι πιστεύουμε στην πρόκριση», ανέφερε.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά προβλήματα της Σπάρτα, είπε:
«Ο Ρέπκα δεν ήρθε εδώ και είναι δύσκολο να αγωνιστεί, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Χολέντα. Είναι λυπηρό να έχουμε προβλήματα, αλλά πρέπει να παλεύουμε παρά τις απουσίες».

Τους παίκτες της Σπάρτα εκπροσώπησε ο Μπόνι Βίλφριντ:
«Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για μας. Ήρθαμε με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Θα ζήσουμε δύσκολες καταστάσεις στο ΟΑΚΑ», είπε ο Ιβοριανός φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: