Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2009

ΑΕΚ : Υπέγραψε ο Λεονάρντο !

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη βούλα για τα επόμενα 5 χρόνια είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (6/8) ο Λεονάρντο. Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο πενταετούς διαρκείας που του πρόσφερε η "Ενωση" και θα του αποφέρει συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ (κλιμακωτά κατά τη διάρκεια της πενταετίας). Επίσης, στους όρους του συμβολαίου προβλέπεται και ρήτρα εξαγοράς του παίκτη, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Οσον αφορά τον Λεβαδειακό, οι βοιωτοί θα βάλουν στο ταμείο τους το ποσό των 700.000€, όπως επίσης και 100.000€ από τα έσοδα ενός φιλικού αγώνα που θα δώσουν οι δυο ομάδες στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός. Μάλιστα, ο Νίκος Θανόπουλος δεσμεύτηκε -γραπτώς- στον Γιάννη Κομπότη πως αν τα έσοδα από τα εισιτήρια του φιλικού δεν φτάσουν το συμφωνηθέν ποσό, τότε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θα καταβάλει τα υπόλοια από το ταμείο της!

Παράλληλα, η ομάδα της Λιβαδειάς θα λάβει μπροστά, ως προκαταβολή περί τις 300.000€, ενώ τα υπόλοιπα 400 χιλιάρικα θα δοθούν από την ΑΕΚ σε τρεις δόσεις ως τα τέλη του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: