Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2009

Champions League: Με την Σέριφ ο Ολυμπιακός-Με την Ατλέτικο ο ΠΑΟ !

Με την Σέριφ ο Ολυμπιακός

Με την Σερίφ Τιρασπόλ από τη Μολδαβία κληρώθηκε ο Ολύμπιακός. Οι Πηραιώτες υποδέχτηκαν την κλήρωση πολύ θετικά.

Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας έδειξε τα δόντια της αποκλείοντας την Σλάβια Πράγας. Η ομάδα του Λεονιντ Κουτσούκ προκρίθηκε χάρη στο εκτός έδρας γκολ του Βραζιλιάνου Νάντσον στην τελευταία φάση του αγώνα (1-1) και ενώ το πρώτο ματς στο "Σέριφ" είχε λήξει χωρίς τέρματα.

Στον Β΄ προκριματικό γύρο οι Μολδαβοί υπερκέρασαν το εμπόδιο της φινλανδικής, Ίντερ Τούρκου (1-0, 1-0). Πρόκειται για σύλλογο που διαθέτει εκτός από Μολδαβούς, Βραζιλιάνους, Ρουμάνους, Αφρικανούς αλλά και παίκτες από την πρώην Σοβιετική Ένωση έχοντας την υποστήριξη πετρελαϊκής εταιρείας.

*Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Μολδαβία, στις 18-19 Αυγούστου

Με την Ατλέτικο ο ΠΑΟ

Η χειρότερη δυνατή κλήρωση περίμενε τον Παναθηναϊκό. Η κληρωτίδα έστειλε στο δρόμο των «πρασίνων» για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ την ισπανική, Ατλέτικο Μαδρίτης. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18- 19 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο επαναληπτικός 25- 26 του ίδιου μήνα η αναμέτρηση του «Βιθέντε Καλντερόν»!

Oι "ροχιμπλάνκος" τερμάτισαν στην τέταρτη θέση στο περυσινό πρωτάθλημα και θέλουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά να βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με τον Άμπελ Ρεσίνο στον πάγκο της και τα μεγάλα της αστέρια (Φορλάν, Αγουέρο, Μάξι Ροντρίγκες, Σιμάο, Ουιφαλούσι, Ραούλ Γκαρσία) η Ατλέτικο μπορεί να χαρακτηριστεί ομάδα φόβητρο.

Ο Παναθηναϊκός είχε αντιμετωπίσει ξανά πρόσφατα την ομάδα από την Μαδρίτη τον Δεκέμβριο του 2007 στο "Βιθέντε Καλντερόν" για τους ομίλους του Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν 2-1 αν και είχαν ανοίξει το σκορ με τον Σαλπιγγίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: