Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2009

Oλυμπιακός: Ντένις και Μόουτσε προσθέθηκαν στην λίστα

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο επιθετικός της Νάπολι Χερμάν Ντενίς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, την ίδια ώρα που ο μάνατζερ του Μόουτσε πρότεινε τον 21χρονο μεσοεπιθετικό στους "ερυθρόλευκους".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορ Πάμπλο Μόουτσε προτάθηκε στον Ολυμπιακό, για να καλύψει το αριστερό άκρο του κέντρου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής άφησε άριστες εντυπώσεις στο ελληνικό κοινό στο φιλικό της Μπόκα με την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο, με τους Πειραιώτες να παρακολουθούν την περίπτωση του.

Από την πλευρά της η Μπόκα παραχωρεί τον Μόουτσε, αλλά οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν από ένα ποσό που θα αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ.

Στο στόχαστρο και ο Ντενίς της Νάπολι

Άλλος ένας παίκτης που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό είναι και ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός της Νάπολι Γκουστάβο Ντενίς, ο οποίος παραχωρείται με την μορφή δανεισμού από τον ιταλικό σύλλογο.

Την περασμένη σεζόν είχε 34 συμμετοχές με την ομάδα του, ενώ πέτυχε και 8 γκολ. Φέτος ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, με την Νάπολι να ψάχνει ομάδα για να τον δώσει.


Ο Ντένις εν δράσει...




Ο Πάμπλο Μόουτσε εν δράσει....



Δεν υπάρχουν σχόλια: