Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2009

ΠΑΟ: «Έκλεισε» Μενσά, σενάρια για Μπομπό !

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τζόναθαν Μενσά. Ωστόσο, το «τριφύλλι» βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να παραχωρηθεί δανεικός ο Μενσά, μιας και πιάνει θέση ξένου. Αν οι «πράσινοι» δεν βρουν άμεσα σύλλογο για τον θηριώδη αμυντικό, τότε θα αποκτηθεί πιθανότατα και επίσημα τον Γενάρη.

Δημοσιέυματα
για Μπομπό!

Την ίδια ώρα στην Τουρκία «ανακαλύπτουν» προτάσεις του Παναθηναϊκού σε παίκτες που δεν βρίσκονται καν στην λίστα του «τριφυλλιού»! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fotomac» οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση 5 εκ. ευρώ για τον Μπομπό της Μπεσίκτας κάτι που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ξανά για Γιούρκα


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι», εφόσον δεν του «κάτσει» η πρόταση που περιμένει από το εξωτερικό. Γι’ αυτό προσπαθεί να κρατήσει ζεστό το «φλερτ» με τον Παναθηναϊκό αφού όπως λέγεται από τον στενό του κύκλο «δεν θα έλεγε "όχι"» στην παλιά του ομάδα σε περίπτωση που είχε στα χέρια του πρόταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: