Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2009

Φοβερή η "Μπάρτσα": Συνέτριψε την Ατλέτικο 5-2

H Μπαρτσελόνα μετά από μια φοβερή εμφάνιση κέρδισε με 5-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Καμπ Νόου", πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος.

Οι Καταλανοί έκαναν ότι ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχαν τέσσερα γκολ, ενώ στο δεύτερο μέρος έριξαν τον ρυθμό.

Μόλις στο 2' ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ έτσι πλέον έχει σκοράρει και στα τρία ματς της φετινής Primera Division....

Στο 16' ο Λιονέλ Μέσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στο 30' ο Ντάνι Άλβες σκόραρε με εκτέλεση φάουλ και το 4-0 έκανε ο Κεϊτά με κοντινά πλασέ έπειτα από έξοχη προσπάθεια του Μέσι.

Στο 45' ο Σέρχιο Αγκουέρο μείωσε και ακόμη περισσότερο ο Ντιέγκο Φορλάν στο 85', ενώ στο 94' ο Μέσι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 με δεξί σουτ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ (74' Μάρκες), Τσιγκρίνσκι, Μάξουελ, Τσάβι (64' Ινιέστα), Μπούσκετς, Κεϊτά, Μέσι, Ανρί, Ιμπραΐμοβιτς (86' Πέδρο).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ρομπέρτο, Περέα, Πάμπλο Ιμπάνιεθ, Ουΐφαλούσι, Αντόνιο Λόπεθ, Πάουλο Ασουνσάο (70' Κόκε), Μάξι Ροντρίγκες, Σιμάο (56' Κλέμπερ Σαντάνα), Χουράδο, Αγκουέρο (73' Σιναμά Πονγκόλ), Φορλάν.

TA ΓΚΟΛ

1-0


2-0


3-0


4-0


4-1


4-2


5-2


Δεν υπάρχουν σχόλια: