Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2009

Μπάγεβιτς: «Χάσαμε άδικα»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία για να μην πει κάτι που δεν θα έπρεπε.

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Για διαιτησία δεν μπορώ να μιλήσω, δυστυχώς, γιατί έχω τόσα νεύρα. Μην με προκαλείτε», απάντησε όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη διαιτησία.
«Πιστεύω ότι η ΑΕΚ σήμερα έχασε άδικα. Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά και αυτά που έγιναν… έγιναν. Κάναμε λάθη στα δύο γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το πρώτο γκολ ήρθε σε πολύ άσχημο σημείο κι αφού είχαμε χάσει 4-5 μεγάλες ευκαιρίες. Στα δύο τελευταία ματς χάσαμε τόσες ευκαιρίες όσες δεν έχουμε χάσει σε όλο το διάστημα που είμαι εδώ».

Ο 61χρονος τεχνικός έδωσε σύνθημα ανασύνταξης για τη συνέχεια: «Η ήττα είναι δύσκολη για τους φιλάθλους μας και για μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα ντέρμπι που ακολουθεί και πρέπει να το σκεφτόμαστε αμέσως. Οι φίλαθλοί μας χειροκρότησαν τους παίκτες κι αυτό σημαίνει κάτι. Θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα συνεχίσουν να δουλεύουν και να παίζουν με το ίδιο πάθος. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη μέρα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: