Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2009

Ζίκο: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου»

Οι δηλώσεις του Ζίκο μετά το παιχνίδι:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας. Η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει και να έχει κατοχή μπάλας, αλλά κάθε φορά που βγαίναμε στην αντεπίθεση ήμασταν πολύ επικίνδυνοι και δημιουργούσαμε ευκαιρίες», τόνισε, ενώ απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές τους για την εν γένει συμπεριφορά τους. «Παρέλαβα μία ομάδα που βλέπω ότι όλοι οι παίκτες έχουν μεγάλη διάθεση να προσπαθήσουν για το καλύτερο, κάτι που διευκολύνει το έργο μου. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν πολύ. Έδωσαν τρία ματς μέσα στην εβδομάδα, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, ακολούθησαν τις οδηγίες μας και είμαστε ευτυχείς που έχουμε τέτοιους παίκτες. Μην ξεχνάμε πως δεν έχουμε δύο μεγάλους παίκτες, όπως ο Γκαλέτι και ο Μαρέσκα, που όταν ενσωματωθούν στην ομάδα θα μας βοηθήσουν πολύ».

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε αρκετά συντηρητικά στο ντέρμπι, αλλά ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε πως πρώτο μέλημά του είναι η επίθεση. «Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βάζουμε γκολ. Να παίζουμε επιθετικά και να δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ. Αυτή είναι η νοοτροπία μου και σήμερα πολλοί παίκτες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Πάντα σαν προπονητής έψαχνα τρόπους για να πηγαίνει η ομάδα μπροστά και να δημιουργεί ευκαιρίες. Σήμερα είδατε ένα δείγμα από τη νοοτροπία που θέλω να περάσω στην ομάδα».

Σχολιάζοντας την απόδοση του Βασίλη Τοροσίδη ανέφερε: «Ο Τοροσίδης είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και πέτυχε ένα γκολ αντάξιο της κλάσης του. Είναι πολύ καλό που ο Ολυμπιακός έχει έναν τέτοιο παίκτη στις τάξεις του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: